Home

Nieuws

carla de bruine - doch it foar dyn doarp

Doch it foar dyn doarp

Geen reacties Nieuws

Zaterdag 16 april was de feestelijke afsluiting van “Doch it foar dyn doarp”; een initiatief van Omrop Fryslân om een dorp te promoten. In de week van 12 t/m 16 april was Kollum in beeld.

Het evenement werd dagelijks live uitgezonden vanaf het Maartensplein. Diverse verenigingen en ambachten passeerden de revue. Plaatselijk talent waaronder Carla de Bruine zong dagelijks het Kollumer volkslied,  en kapper Johan knipte en scheerde maar raak. Ook de brandweer kwam voorbij, waarbij een zeer ludiek filmpje was te zien. Het meest creatieve tv-dorp van Fryslân wint een hoofdprijs van 10.000,- euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Tags: ,